Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een professionele fabrikant van Tap Opgezette Kogelklep, Pneumatische Aangedreven Kogelklep, de Kogelklep van het Flensbeëindigen en Zachte Gezette Kogelklep.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Gevestigd in 2007, is de Klep van de Zijdeweg een aangewezen leverancier van industriële kleppen voor belangrijke Chinese fabrikanten.

 

Door de ontwikkeling van 13 jaar, is de klep van de Zijdeweg gezien als een klepfabrikant met superieure kwaliteit en vermogen van het voldoen aan van allerlei technische behoeften van klanten. Het kan aangepaste producten voor een verscheidenheid van bedoelingen produceren, die hoogst populair onder klanten zijn.

 
 

De lage arbeidskosten zijn meer het enige voordeel om te vervaardigen en geen opbrengst in China aangezien het voordien was, dus verbeterden onze managers onze bedrijfshouding om in de wereldmarkt te concurreren door kwaliteitscontrole bij onze leveranciers en de onze dienst te ontwikkelen, die nu met om het even welk Europees bedrijf kan concurreren.
Onze kleppen worden ontworpen en voor de petrochemische industrieën, meststoffen, elektrische centrales, staalfabrieken, kerntoepassing, papierfabrieken, suikerinstallaties, olie en aardgas de industrieën en de verenigde procesindustrieën ontwikkeld

 
China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel China Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD. Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 5.000.0000-6.000.0000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%